سیر سیاه بلک گارلیک 5

از خواص و کاربرد تا طرز تهیه سیر سیاه در منزل؛ سیر سیاه چیست؟

کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. مطالعات نشان داده اند که سیر سیاه ممکن است شاخص های بیماری قلبی از جمله سطوح کلسترول کل، LDL و تری گلیسیرید را در خون کاهش دهد. یک مطالعه قدیمی‌ تر در سال 2009 روی موش‌ های دیابتی نشان داد که فعالیت آنتی‌ اکسیدانی سیر سیاه می‌ تواند به محافظت در برابر عوارضی که اغلب ناشی از قند خون بالا هستند کمک کند. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که کل فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه در طول کهنه شدن به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این مطالعه سیر در 21 روز تخمیر به اوج محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید.

می‌توانید این گیاه را به اندازه قرص خرد کنید و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. برای کاهش طعم این گیاه، می‌توانید از اسموتی، میلک شیک یا دوغ استفاده کنید. سیر سفید، یک منبع غنی از فولیک اسید، ویتامینC، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB۱، B۲ و B۳ است.

اگر شما هم به دنبال استفاده از این کالا به صورت عمومی هستید، می توانید آن را به صورت خام مصرف کنید، آن را به سس سویا بیفزایید یا اینکه آن را به عنوان یک چاشنی مفید سوپ به کار گیرید. در هر صورت شما باید بر اساس کاربرد های مد نظر خودتان بهترین روش مصرف این محصول را انتخاب نمایید. یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. تحقیقات نشان داده که سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان است که خواص ضد سرطان قوی دارد.

اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود. یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند.

جدا از ارتقا سلامتی عمومی بدن و کاهش سطح چربی، این کالا می تواند روی مواد معدنی موجود در خون هم تاثیر گذار باشد. با استفاده از سیر سیاه شما می توانید نسبت به کنترل خون خود اقدام نمایید. این کالا به شما اجازه می دهد تا سطح سلامتی قلب خود را نیز ارتقا دهید. سیر سیاه برای لاغری مفید بوده و سطح چربی های بدن را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد. در نهایت، این کالا می تواند یک ابزار فوق العاده برای پیشگیری از سرطان و درمان این بیماری به حساب بیاید.

مصرف منظم سیر سیاه می تواند به کاهش التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید کمک کند، حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود می بخشد. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. سیر سیاه را درست همانند سیر ترشی همراه غذا استفاده میکنند در صورتی که خاصیت سیرسیاه خیلی خیلی بیشتر از سیر ترشی میباشد.همچنین مصرف مقداری سیرسیاه با معده خالی و به صورت ناشتا میتواند تاثیر خوبی در بدن داشته باشد.

به این صورت که سیر تازه و خام را به مدت ۳ ماه و توسط دستگاههای مخصوصی در درجه حرارت بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بین ۸۰ تا ۹۰ درصد نگه داری میکنند که در این مدت رنگ آن سیاه شده. مزه ی آن ترش و شیرین (ملس) میشود و در مقایسه با سیر تازه ی اولیه بوی بسیار کمتری هم خواهد داشت. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسید‌های موجود در سیر است؛ بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است.


سير سياه و لاغري
سیر سیاه و یبوست
سیر سیاه و دیابت
سیر سیاه و کبد چرب
سیر سیاه و فشار خون
سیر سیاه واسه چی خوبه
سیر سیاه و خواص آن
سیر سیاه و روماتیسم
سیر سیاه هندی
سیر سیاه است