عکس خودرو mvm x33 2020-03-30

ام وی ام X33 ؛ قیمت، مشخصات و همه آن‌چه که باید بدانید

سعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودرو‌ها را انجام بدهیم. جدیدترین عضو خانواده X33 نسخه توربوشارژ آن است که مدیران خودرو اواخر سال 1400 از آن رونمایی کرد. نسخه توربوشارژ ام وی ام X33 خودرویی است که به بازار آمده تا با دیگر رقبای هموطنش که از نظر فنی خودروهای تر و فرزی بودند به رقابت بپردازد. ۱_ در دستی چراغ ها اصلی هالوژنی هستند ولی در اتوماتیک چراغ های اصلی نیز دارای فناوری LEDهستند.۲_ در مدل اتوماتیک نورپردازی اتاق واقعا زیبا و مدرن دیده میشه که در دستی اصلا وجود نداره.

حداکثر راندمان موتور ام وی ام X33 کراس برابر با 116 اسب بخار قدرت و 145 نیوتن متر گشتاور است. این پیشرانه 1.5 لیتری علاوه بر ایکس 22، روی آریزو 5 دنده‌ای و همچنین ام وی ام 315 نیز نصب شده بود. البته اکنون موتور خودرو به سامانه زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها یا VVT-i مجهز شده است که عملکرد کاری آن را افزایش می‌دهد. این پیشرانه تاکنون عملکرد موفقی را از خود به اجرا گذاشته است و مشتریان قادرند به آن اعتماد کنند.

در واقع باید گفت پلتفرم و سیستم تعلیق این خودرو نیز هیچ تفاوتی با X22 پرو نداشته و باید انتظار همان سواری و هندلینگ را از X33 کراس CVT نیز داشته باشیم. هر چرخ مجهز به سنسور فشار تایر در داخل است که فشار تایر و دمای لاستیک را با سیگنال فرکانس رادیویی روی داشبورد نمایش می دهد تا به طور موثر از تصادف جلوگیری کند. میزان مصرف سوخت ام وی ام ایکس ۳۳ کراس به‌طور رسمی اعلام نشده، اما باید چیزی در حدود ۵.۵ تا ۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر باشد. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهره‌مند شوید.

برای مثال، از طریق این مانیتور شما می‌توانید رنگ نورپردازی داخلی را تغییر دهید، زاویه نور چراغ‌ها را تنظیم کنید و سیستم کنترل پایداری یا شارژر وایرلس خودرو را خاموش یا روشن کنید. جالب است بدانید که ایران جزو اولین کشورهای دنیا است که خودرو x33 کراس در آن عرضه می‌شود و این خودرو هنوز به صورت رسمی در خود کشور چین رونمایی نشده است. هرچند x33 کراس نسخه فیس‌لیفت ام وی ام x22 محسوب می‌شود اما قرار است به صورت موازی با x22 تولید شود و نقش x33 جدید را در سبد محصولات مدیران خودرو ایفا کند. ام وی ام x33 باسابقه‌ترین کراس‌اوور چینی موجود در بازار کشورمان است و تاکنون با چهره‌ها و مشخصات متفاوتی در مدیران خودرو مونتاژ شده است.

این خودرو پیشرانه ۱ لیتر توربوشارژ سه سیلندر مجهز است که مثل دیگر پیشرانه های چری فناوری AVL اتریش را دارد. بر اساس آنچه چری می گوید در طراحی داخلی و دوخت رودری ها از پوست اژدها الهام گرفته شده و نورپردازی داخلی طوری تنظیم شده تا این تودوزی ها زیبایی بیشتر داشته باشند. تنظیمات سیستم تهویه از طریق دکمه های پیانویی در پایین دریچه ها انجام می شود و در کل طراحی قابل قبولی در کابین می بینیم. در بحث امکانات هم ام وی ام X33 کراس در رده ای بالاتر نسبت به ایکس ۲۲ پرو قرار می گیرد و شما می توانید لیست امکانات این خودرو را در جدول مشخصات فنی مطالعه کنید.

در نمای جانبی تنها قاب آینه ها تغییر یافته و در نسخه اسپرت ستون ها و سقف نیز به رنگ مشکی درآمده‌اند. ام وی ام X33 همانطور که اشاره شد جزو اولین کراس اوور هایی بود که پایش به جاده های ایران باز شد. نسل اول این خودروی کراس اوور در ایران توانست به فروش قابل قبولی دست پیدا کند.

ازنظر فناوری‌های مربوط به سیستم‌های حفاظت رانندگی، به‌دلیل فقدان سیستم کنترل پایداری الکترونیک (ESP) و فناوری کنترل کشش (TCS) و سیستم حفظ خودرو در شیب (HCA)، هایما S5 و هاوال H2 برتر از X33 S هستند. البته بایستی توجه داشت که ترکیب موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی و گیربکس دنده‌ای، چندان مد نظر ساکنین شهرهای بزرگ نخواهد بود. با این حال ساکنین شهرهای کوچک و متوسط یا افرادی که استفاده دائم از اتومبیل ندارند، نسخه دنده‌ای ایکس 33 کراس را خودرویی جذاب برای استفاده بلندمدت خواهند دید. جزئیات بیشتری از مشخصات فنی این هاچ‌بک کراس را در بخش بعد ارائه کرده‌ایم.

با سلام صفر تا صدراید ۱۵ ثانیه استبعد x33 کراس ۱۷ ثانیه است واقعا حرفی برای گفتن می ماند شک هم داریم در گوگل سرچ کنید..

سیستم مالتی مدیای خودرو درست در راستای کلاستر آن قرار گرفته است و به نوعی، طراحان چری سعی داشته اند حس و حال کلاستر و مانیتور یکپارچه را برای این کراس اوور ایجاد کنند. طراحی پوسته داشبورد نیز کاملاً متحول شده است و با X22 پرو تفاوت های بسیاری دارد. ازنظر آپشن‌های ظاهری و امکانات رفاهی، نمی‌توان نمره‌ی فوق‌العاده‌ای برای X33 S درنظر گرفت. البته، این شرایط کم‌وبیش برای تمامی خودروهای چینی در این محدوده‌ی قیمت وجود دارد.

این کراس‌اور کامپکت برای جلوزانو و بالای سرِ چهار انسان بلندقد فضای کافی دارد و در سفرهای بلندمدت، می‌تواند نسبتا راحت باشد. مواد به‌کاررفته در بخش اصلی صندلی‌ها (قسمت میانی نشیمن‌گاه و گودی کمر)، حالت اسفنجی و نرم دارند؛ اما در کناره‌ها با چرم مصنوعی و مواد سخت‌تر ارائه می‌شوند. این شرایط باعث می‌شود درکنار صرفه‌جویی هزینه‌ی تولید برای خودروساز و مصرف‌کننده، نمای اسپرت صندلی‌ها حفظ شود و بدن سرنشینان نیز تا حدودی هنگام گردش ماشین ثابت بماند.

این خودرو که توسط شرکت تولید می شود در اصل همان تیگو 3 بوده که در ایران با عنوان MVM X33 شناخته می شود. مشابه سال‌های قبل، کراس‌اور پرفروش چری با پیشرانه‌ی دولیتری تنفس طبیعی در ایران فروخته می‌شود. این مدل قدرت ۱۳۶ اسب‌بخار در ۵۷۵۰ دور بر دقیقه به‌همراه نهایت گشتاور ۱۸۰ نیوتن‌متر در ۴۳۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند. کراس‌اور X33 با جعبه‌دنده خودکار CVT و هفت‌سرعته (در حالت تعویض دستی) عرضه می‌شود که نتیجه‌ی آن، رسیدن به سرعت صد کیلومتربرساعت در زمانی حدود ۱۴.۵ ثانیه است.

این موضوع برای خریدار کراس‌اوری چینی در کلاس قیمتی X33، البته آزاردهنده نیست و باید توجه کرد درمقایسه‌با خودروهای ارزان‌تر، نظیر چانگان CS35، برتری دارد. از نمای روبه‌رو، چراغ‌های کشیده این خودرو با لامپ هالوژن در وسط جذابیت بیشتری درمقایسه‌با مدل‌های قبلی دارند. چراغ راهنمای کوچک و نارنجی‌رنگ در گوشه‌‌ی چراغ اصلی است که همراه‌با قطعاتی باریک و فلزی، حالت چشم و پلک را برای روشنایی خودرو تداعی می‌کند. مشابه دیگر خودروهای گروه چری، X33 هم جلوپنجره‌ی ساده‌ای دارد که با زمینه‌ی سیاه و خطی افقی همراه‌با فلز کروم و نشان شرکت سازنده ارائه می‌شود. این خودرو فقط در ایران برند MVM دارد و در دیگر کشورها، با لوگوی شبیه به A مربوط به گروه چری تولید می‌شود. همان‌گونه که در مقدمه مطلب اشاره کردیم، ام وی ام X33 کراس در واقع نسخه جدیدی از چری تیگو 2 پرو یا همان ام وی ام X22 پرو به حساب می‌آید.

بااین‌حال نسخه‌های تولید انبوه این خودرو به تریم داخلی آبی و سفید مجهز خواهند بود که باعث جذابیت نمای داخلی این خودرو می‌شود. هرچند باید توجه داشت که استفاده از رنگ سفید برای روکش صندلی‌ها، آن‌ها را در معرض آلودگی شدید قرار می‌دهد. اگرچه این خودرو در سبد محصولات ام وی ام بالاتر از ایکس ۲۲ پرو قرار می گیرد و حتی نامش هم این ذهنیت را ایجاد می کند که با خودرویی بزرگ تر طرف هستیم، اما در واقع ابعاد این کراس اوور تفاوت چندانی با X22 پرو ندارد. ام وی ام X33 کراس 4,۲۰۰ میلیمتر طول، ۱,۷۶۰ میلیمتر عرض، ۱,۵۷۰ میلیمتر ارتفاع و فاصله محوری ۲,۵۵۵ میلیمتری دارد و یک کراس اوور کوچک یا کامپکت است. در نمای جانبی سقف منحنی و مشکی رنگ را داریم و رینگ های دو رنگ ۱۷ اینچی در این خودرو بکار رفته است.

ام وی ام X33 دنده‌ای

همچنین نسخه دنده‌ای ام وی ام X33 کراس هم به فهرست تولیدات مدیران خودرو اضافه می‌شود. این مدل به موتور ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی، مشابه X22 اسپرت اکسلنت مجهز خواهد بود. بنابراین توانی معادل ۱۱۶ اسب بخار و ۱۴۳ نیوتن.متر به واسطه یک گیربکس دستی ۵ سرعته به چرخ‌های جلو ارسال می‌شود. در زمینه امکانات رفاهی، ام وی ام ایکس 33 کراس CVT آپشن های نسبتا مناسبی را نسبت به قیمت خود ارائه می دهد. X33S در بخش مشخصات فنی از همان پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر تنفس طبیعی تنها با برخی اصلاحات استفاده می کند که توانایی تولید 136 اسب بخار قدرت و 180 نیوتن متر گشتاور را دارد. اما نسخه توربوشارژ ام وی ام X33S مشخصاتی مشابه به آریزو 5 توربو جدید دارد که تیراژی محدود داشته و تنها هدف تولید آن رفع نیاز طرفداران X33S بود که به دنبال خودروی تند و تیز بودند.

خودرو x33 کراس اصول طراحی یکسانی با ام وی ام x22 دارد اما به وضوح مدرن‌تر و اسپرت‌تر شده است. در نمای جلو این خودرو شاهد دی‌لایت‌های یکپارچه با جلوپنجره هستیم که جلوه‌ای مدرن و منحصر به فرد دارد. تنظیمات برقی و گرم‌کن داخل صندلی، سقف پانورامیک، استارت دکمه‌ای، خروجی برق دوازده ولت، چراغ LED برای روشنایی عقب و تهویه‌ی مطبوع دوگانه امکاناتی هستند که در نسخه‌ی وارداتی X33 ارائه نمی‌شوند.

قیمت و مشخصات ام وی ام X33 جدید ( MVM New X33 )

این خودرو البته دودیفرانسیل نیست و به‌دلیل ضعف در امکاناتی مثل سیستم حفظ خودرو در شیب (HCA)، مناسب سفرهای خارج جاده و طبیعت‌گردی نخواهد بود. چنانچه تجربه‌ی رانندگی با سوزوکی ویتارا داشته باشید، متوجه خواهید شد تعادل ام وی ام X33 هنگام مانورهای ناگهانی راضی‌کننده نیست و امکان چرخش انتهای خودرو در سرعت‌های زیاد وجود دارد. البته، کیفیت سیستم تعلیق و تعادل این محصول برتری محسوسی درمقایسه‌با چانگان و لیفان ایجاد می‌کند؛ اما نیازمند احتیاط راننده است؛ چراکه بدون ESP و کنترل کشش ارائه می‌شود. چراغ‌های عقب در مدل X33 S اسپرت زاویه‌دار هستند، ضمن اینکه مشابه گرند ویتارا، از مربع‌های سفید در محیط قرمز استفاده می‌کنند. حتی در قسمت پایین و گوشه‌های سپر نیز چراغ‌های هشدار دیده می‌شوند که شباهت زیادی با نمونه‌های موجود در سوزوکی دارند. از تغییرات مهم این نما، باید به قاب دورنگ مخصوص چرخ یدکی و طرح جذاب سپرها با ادوات نقره‌ای‌رنگ و حفره‌های مستطیلی با فریم کروم اشاره کرد که البته، کاربرد فنی و ارتباطی با اگزوز ندارند.

ام وی ام x33 کراس دومین عضو از خانواده اومودا چری است و با نام اومودا C3 شناخته می‌شود. این خودرو برخلاف چری اومودا C5 (فونیکس FX)، محصول کاملاً جدیدی نیست و درواقع یک فیس‌لیفت اساسی از چری تیگو 3x (ام وی ام X22) محسوب می‌شود. این خودرو دارای چهار کیسه هوا، سیستم‌های کنترل پایداری و کنترل کشش، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه دیجیتال و شارژر بی‌سیم تلفن همراه، سنسور پارک و دوربین عقب، پاور ویندوز و دیگر امکانات است.

این خودرو از ابتدای فعالیت این شرکت طی دهه 1380 خورشیدی، در سبد محصولات مدیران خودرو حضور داشت. خودرویی که در چین با نام چری تیگو 3 عرضه شده بود، با نام ام وی ام ایکس 33 به دست مشتریان ایرانی رسید. ظاهر این خودرو که شباهت قابل‌توجهی به کراس‌اوور محبوب آن دوران یعنی سوزوکی ویتارا داشت، باعث شد تا ایکس 33 طی زمانی کوتاه به خودرویی محبوب تبدیل شود.

کابین و فضای داخلی X33 کراس اتوماتیک

البته شاید نسخه دنده ای ام وی ام X33 کراس را بتوان رقیبی برای نسخه اتوماتیک ایکس ۲۲ هم دانست که این یعنی یک رقابت درون خانوادگی را هم برای این دو کراس اوور شاهد خواهیم بود. ام وی ام X33 کراس اتوماتیک، در واقع نسخه فیس لیفت ماژور X22 پرو اتوماتیک است که در بازار چین با نام چری Omoda C3 شناخته شده و به تازگی به بازار این کشور معرفی شده است. سری اومودا چری در واقع کراس اور هایی هستند که با داشتن ظاهر مدرن و مد روز بازار مشتریان جوان و طرفدار طراحی های نوین را هدف قرار داده اند.

مشخصات فنی ام وی ام X33

این مجموعه با تجریه‌ی هزاران همراهی در خرید و با ارائه‌ی خدمات همه جانبه‌ی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربه‌ی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. با سلام به نظر مياد جامعه به سمت خودروهاي اقتصادي پيش مي رود اما اگر ساختار خودرو به سمت بنزين معمولي برود فكر كنم بازار خوبي خواهد داشت . من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

نهایت سرعت خودرو با موتور دولیتری، ۱۷۰ کیلومتربرساعت و میانگین مصرف سوخت با بنزین معمولی ایران، نزدیک به دَه لیتر در صد کیلومتر خواهد بود. در این قسمت، نه‌تنها کلیدهای کاربردی متعدد برای کروزکنترل و سیستم صوتی و پاسخ‌گویی به تماس تلفنی وجود دارد؛ بلکه مواد مرغوب‌تر با ادوات نقره‌ای‌رنگ دیده می‌شوند. ساختار فرمان حالت استخوانی و اسپرت دارد و به‌جای پلاستیک، از چرم مصنوعی همراه‌با خط دوخت داخلی برخوردار است.

دقت داشته باشید تصاویر این مطلب مربوط به نسخه اتوماتیک است که مورد تست و بررسی آخرین خودرو قرار گرفته است. در نمای جلوی این خودرو طراحی چراغ ها تغییری نکرده اما مجموعه جلوپنجره و سپر طراحی متفاوتی پیدا کرده‌اند. مه شکن ها حذف شده و چهره خودرو در این قسمت خشن تر و جسورانه تر شده است. در نمای جانبی تنها رکاب به انتهای درب ها اضافه و طرح رینگ ها نیز اسپرت تر از قبل شده که اتفاقی مثبت است. نمای عقب اما تغییر چندانی نداشته و طراحان چری همان نمای قبلی را مناسب این نسخه دانسته‌اند.

به‌نظر می‌رسد نام و لوگوی MVM صرفا به درخواست نماینده‌ی فروش این شرکت در ایران، روی بعضی خودروهای چری گذاشته شد. در تاریخ شرکت چری، MVM صرفا لقبی برای خودروی QQ3 است که در ایران با نام MVM110 می‌شناسیم. می‌توان ادعا کرد کراس‌اورهای کامپکت درحال‌تبدیل به محبوب‌ترین کلاس خودرویی در دنیا هستند. چنین محصولاتی ازنظر اندازه‌ی بدنه، بین شاسی‌بلندهای پهن‌پیکر و سدان‌های امروزی قرار می‌گیرند. از یک سو، چندان بزرگ و پرهزینه نیستند و از سوی دیگر، ارتفاع بالاتر سرنشینان را از سطح زمین و راحتی بیشتری فراهم می‌کنند.

کابین و امکانات

چیدمان کنترلرها و دگمه استارت موتور هم در میانه داشبورد به جذابیت ام وی ام X33 کراس افزوده‌اند و صندلی‌ها هم برای رانندگی چند ساعته مناسب و راحت به نظر می‌رسند. از نمای جانبی، تفاوت خاصی میان بدنه‌ی X33 S و مدل قبلی وجود ندارد؛ ولی به‌دلیل استفاده از ادوات فلزی روی درها، تشخیش مدل جدید از نسخه‌ی قدیمی امکان‌پذیر است. رینگ‌های X33 S نیز زیباتر شده‌اند و حالا خریدار می‌تواند از طرح اسپرت چرخ‌های آلومنیوم هفده اینچ استفاده کند. در نسخه‌ی اسپرت، ریل باربند هم ظریف‌تر شده؛ اما همچنان از آنتن کوسه‌ای خبری نیست و نمونه‌ی سنّتی با پوشش سیاه در انتهای سقف دیده می‌شود. شرکت خودروسازی چری در شهر ووهو در استان آنهوی (Wuhu, Anhui Province) کشور چین فعالیت می‌کند. این شرکت در سال ۱۹۹۹ بنیان نهاده شد و از سال ۲۰۰۳ با تولید انواع خودروهای سواری آغاز به‌کار کرد.

طرح فروش نقدی MVM ایکس 33 کراس اتوماتیک

این خودرو نسبت به نسخه های قبلی تغییرات نسبتا زیادی پیدا کرد و توانست فروش ایکس 33 در ایران را افزایش دهد. این خودرو در دو تیپ ام وی ام X33S اسپرت و ام وی ام X33S ساده به فروش می رسید که تنها تفاوت این دو تیپ در نمای ظاهری است. ام وی ام X33S در دو تیپ ساده و اسپرت تولید شد که تیپ اسپرت تنها از نظر ظاهری سپر جلوی متفاوت و رکاب جانبی را نسبت به نسخه ساده داشت. جدیدترین مدل چری تیگو 3 که در ایران با نام امی‌وی‌ام X33 S عرضه می‌شود، ازنظر فنی برای رانندگی آرام در شهر و سفرهای معمول خانواده‌ای چهارنفره مناسب است. میانگین مصرف سوخت این خودرو با پیشرانه‌ی دولیتری تنفس طبیعی در محدوده‌ی نُه تا دَه لیتر در صد کیلومتر، برای مصرف‌کننده‌ی ایرانی پذیرفتنی به‌نظر می‌رسد و البته، کمی بیشتر از هایما S5 و هاوال H2 خواهد بود. شتاب‌گیری X33 S مسلما با رسیدن به سرعت صد کیلومتربرساعت در زمانی حدود چهارده ثانیه رضایت‌بخش نیست؛ اما نیازهای روزانه را برآورده می‌کند و احتمالا توقع خریدار نیز، بیش‌ازاین نخواهد بود.

در سال 1389 بود که مصرف‌کنندگان بازار خودرو ایران به واسطه ام وی ام x33، با مفهومی به نام کراس‌اوور چینی آشنا شدند. ام وی ام ایکس 33 که در سرزمین اصلی با نام چری تیگو 3 شناخته می‌شد، محصولی رقابتی بود که با هدف تحت فشار قرار دادن رقبای کره‌ای و ژاپنی به بازار جهانی عرضه شد. نسل اول ام وی ام x33 به واسطه شباهت قابل توجه به شاسی‌بلندهای ترکیبی ژاپنی، ارائه امکانات بروز و قیمت رقابتی، توانست تا حد زیادی توجه مشتریان ایرانی را به سمت خود جلب کند. فروش موفق ام وی ام x33 مدیران خودرو را برآن داشت تا در آینده نسل‌های دیگری از این خودرو را به بازار عرضه کند.

تست و بررسی ام وی ام X33 کراس در مسیر، همانند همیشه

هر کراس‌اور کوچک یا متوسطی، صندوق بار مناسب و فضای مناسب چهار سرنشین و مصرف سوخت راضی‌کننده دارد؛ پس، می‌تواند برای خانواده‌های امروزی گزینه‌ای ایده‌ال باشد. این خودروها در غیاب هاچ‌بک کراس‌های محبوب، بایستی به یکه تازی خود در بازار ادامه دهند. البته از سوی دیگر، افزایش تنوع هاچ‌بک‌های تولید داخل آن‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد.

این دومین خودرو از اومودا پس از فونیکس FX است که با تغییر نام به بازار ایران می آید. طراحی داخلی X33 کراس تفاوت فاحشی با سایر محصولات چری در ایران داشته و به خاطر سال تولید جدیدتر، طرحی کامل نوین و متفاوت دارد. در نگاه اول تریم داخلی کرم رنگ این خودرو جلب توجه می کند که ترکیب آن با بخش های مشکی رنگ در قسمت های بالایی باعث شده اند تا فرم اسپرت کابین از بین نرود. در نمای مقابل راننده یک فرمان D کات قرار گرفته و پشت سر آن صفحه کیلومتری دیجیتالی به چشم می خورد.

در فضای عقب، البته صندلی‌ها حالت تخته‌ای و صاف دارند که غیرارگونومیک (ناهماهنگ با بدن انسان) هستند و در سفرهای طولانی، تا حدودی خسته‌کننده خواهند بود. باوجوداین، به‌دلیل استفاده از طراحی دوگانه مشابه صندلی‌های جلو، ظاهر زیبایی دارند. در قسمت تهویه و دسته‌دنده‌، البته مشابهت زیادی با ادوات موجود در دیگر خودروهای چینی به‌چشم می‌خورد؛ اما درمجموع، می‌توان از کیفیت کلیدها و دکمه‌ها رضایت داشت. این خودرو درکنار کلیدهای پلاستیکی و نسبتا ارزان‌قیمت، با قاب‌های فلزی و مواد سیاه‌رنگ شفاف (اصطلاحا پیانویی) سعی می‌کند اندکی حس لوکس برای سرنشین فراهم کند. علاوه‌براین، X33 جدید برخلاف طراحی جذاب فضای داخلی، از مواد درجه‌یک برای داشبورد سود نمی‌برد و در قسمت‌های مختلف از پلاستیک سخت استفاده کرده است.

تجربه رانندگی با ام وی ام X33 کراس نکته جدیدی را برای شما به همراه نخواهد داشت، به خصوص اگر سابقه رانندگی با ام وی ام X22 یا ام وی ام 315 را در کارنامه خود داشته باشید. در پاسخ باید گفت که شتاب و کشش ایکس 33 کراس دنده‌ای همانند دیگر خودروهای این رده قیمتی است و تفاوت خاصی با آن‌ها ندارد. بنابراین از نظر کشش، انتظار مواجه شدن با شرایطی همچون پژو 207 دنده‌ای را ایکس 22 پرو دنده‌ای را باید داشت.

این خودرو از چراغ‌های مدرن با طرح اسپرت و نوار LED روشنایی و رینگ‌های جدید آلومینیوم استفاده می‌کند که همراه‌با رنگ‌آمیزی دوگانه (سقف سیاه و بدنه‌ی متفاوت) فراتر از مدل‌های قبلی به‌نظر می‌رسد. ام‌وی‌ام X33 S باربند و سانروف و جایگاهی ویژه برای یدکی دارد که علاوه‌بر زیبایی کاربردی هستند و به بهبود راحتی سرنشینان منجر می‌شوند. درمقایسه‌با رقبا، کراس‌اور کامپکت چری بهتر از چانگان XC35 و لیفان X60 است؛ اما درمقابل محصولات جدیدتر، نظیر هایما S5 و هاوال H2 برنده‌ی مطلق نیست.

با ورود به کابین ایکس33 با یک کابین نسبتا ساده و ناهماهنگ که با متریال بی کیفیت هم ساخته شده مواجه می شویم. از این موارد که چشم پوشی کنیم فضای دید مناسبی درون کابین این خودرو وجود دارد و فضای پا و سر هم در هر دو ردیف قابل قبول ارزیابی می شود، از این رو این کراس اوور انتخابی مناسب برای خانواده هاست. در نسخه فیس لیفت نیز داشبورد مجددا باز طراحی شده و قطعات دکوراتیو هم به رنگ تیره تبدیل شده‌اند. کیفیت متریال و مونتاژ تا حدود زیادی بهتر شده و همچنین فضای کابین کماکان مناسب و قابل قبول است. اما در نسخه فیس لیفت نسبت به نسل قبلی برخی ایرادات بزرگ طراحی آن برطرف شده هرچند کماکان خودروی جذابی به نظر نمی رسید. چراغ های جلو اکنون میزبان چراغ های روز شده و فرم نسبتا کشیده و خشنی به خود گرفته‌اند و هماهنگی خوبی با جلوپنجره و سپر دارند.

یک صفحه نمایش ۱۰.۲۵ اینچی در وسط سیستم اطلاعات سرگرمی را در دسترس قرار می دهد که وضوح قابل قبولی دارد و در کنار آن جلوآمپر نیمه دیجیتال را در پشت فرمان می بینیم. کراس‌اور ام وی ام X33 با چهار کیسه‌ی هوا برای روبه‌رو و فضای جانبی سرنشینان جلو ارائه می‌شود. به‌جز ترمز ضدقفل (ABS) و تقسیم هوشمند نیروی ترمز در مواقغ اضطراری (EBD)، فناوری دیگری برای کنترل تعادل خودرو وجود ندارد. البته مصرف‌کنندگان توقع سیستم‌هایی مثل کنترل لغزش (ESP) در کراس‌اورهای کامپکت چینی ندارند؛ اما کمبود آپشن‌هایی مثل فناوری حفظ خودرو در شیب (HCA) و نشان‌دهنده‌ی فشار باد لاستیک‌ها در ام وی ام X33 احساس می‌شود. این خودرو به حسگر عقب مجهز است؛ اما برای هشدار برخورد از نمای جلو و جوانب حسگری ندارد. نسخه آزمایشی که در اختیار دیجیاتو قرار داشت، تریم داخلی مشکی رنگ را روی خود می‌دید.

رقبای این خودرو کم کم از راه می‌رسند و البته قیمت بالای این محصول نیز در موفقیت آن تردید ایجاد می‌کند. درحال‌حاضر قیمت ام وی ام X22‌ پرو دنده‌ای از سوی مدیران خودرو 706 میلیون تومان اعلام شده است. با توجه به اینکه ام وی ام X33 کراس یک رده بالاتر از ایکس 22 قرار می‌گیرد، بایستی انتظار نرخی بیشتر را برای این خودرو داشته باشیم.

همزمان با فیلترینگ در ایران، چینی‌ها سرعت فیبر نوری را 10 هزار بار سریع‌تر کردند

این مدل قدرت ۱۲۵ اسب‌بخار در ۶۱۵۰ دور بر دقیقه و نهایت گشتاور ۱۶۰ نیوتن‌متر از ۳۹۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند که البته آمار جذابی برای کراس‌اوری با وزن خالص نزدیک به ۱۴۰۰ کیلوگرم به‌نظر نمی‌رسد. تاکنون در ایران، این مدل ارائه نشده است؛ اما باتوجه‌به افزایش قیمت ناشی از افت ارزش پول ملی ایران، ممکن است در فهرست شرکت مدیران خودرو قرار گیرد. مدل ۱.۶لیتری ام وی ام X33 با آپشن‌های کامل (تیپ لاکچری) در بازار جهانی حدود ۱۳هزار دلار قیمت دارد. این خودرو با سه نسخه در ایران عرضه شد و توانست فروش خوبی را برای مدیران خودرو رقم بزند. اما با کنار رفتن مدل X33، جای خالی یک کراس اوور کوچک که بالاتر از X22 قرار بگیرد حس می شد و پس از معرفی X22 پرو، حالا کراس اوور ام وی ام X33 کراس به بازار ایران می آید تا سبد محصولات ام وی ام دوباره کامل شود. این کراس اوور خودرویی بر مبنای چری اومودا C3 است و اومودا هم زیر شاخه ای مدرن و جدید از چری است که بازار هدف مشتریان جوان را دنبال می کند.

مصرف سوختش از تمام مواردی که گفتم کمتره، شتاب قابل قبوله و بیشتر از جک، کیفیت متریال بسیار بالاتر از هم رده ها، موتور گیربکس کاملا هماهنگ، ترمز ها کاملا مطمئن، کولر و بخاری قابل قبول، مالتی مدیای شیک و به روز. به مواد استفاده‌شده با ارفاق می‌توان نمره‌ی قبولی داد و آن‌ را مناسب استفاده‌ی خانواده‌ای چهارنفره دانست. این خودرو با صندوق ۵۵۰ لیتر در حالت استاندارد ارائه می‌شود که البته با خواباندن صندلی‌های عقب افزایش پیدا می‌کند. از نکات مثبت مهم در طراحی داخلی ام وی ام X33 ، توجه ویژه به جزئیات داشبورد و پوشش داخل درها است. دستگیره‌ی نسبتا بزرگ و نقره‌ای‌رنگ همراه‌با اهرم کروم برای بازکردن درهای جلو، جذابیت زیادی برای سرنشین X33 خواهد داشت. نمای عقب x33 کراس جایی است که به رسم دیگر خودروهای به‌روز چینی، چراغ‌های عقب متصل به‌هم را می‌بینیم.

نسخه دوم این خودرو به یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر تنقس طبیعی مجهز شده که این پیشرانه می‌تواند قدرتی برابر با 113 اسب بخار و گشتاور 143 نیوتن‌متر را تولید کند. شرکت مدیران خودرو قصد دارد دو روز دیگر به صورت رسمی از ام وی ام ایکس 33 کراس پرده‌برداری کند. در همین راستا پیش از معرفی رسمی، مشخصات فنی و امکانات رفاهی آن را به‌همراه تصاویر رسمی منتشر کرد. ام وی ام X33 کراس نسخه ارتقا پیدا کرده ام وی ام ایکس 22 پرو بوده که قرار است جایگزین ام وی ام X33 شود. موتورهای زنجیر تایم به سبب فناوری بهتر از استهلاک کمتری نسبت به خودروهای تسمه تایم برخوردار هستند. گشتاور بالای این خودروی نسبت به رقبای خود موجب می‌شود خودرو در دور موتورهای پایین‌تر از قدرت مناسبی برخوردار باشد.

{

پهپاد جاسوسی JUMP 20-X آمریکا، مرزها را تغییر می‌دهد

|}

یکی از دلایل فروش خوب X33 ورود در بهترین برهه زمانی بود چرا که در آن زمان مردم می توانستند با پرداخت رقمی بسیار کمتر از خودروهای کره‌ای و ژاپنی صاحب یک کراس اوور شوند. البته نباید از شرایط فروش مناسب مدیران خودرو و امکانات رفاهی این خودرو در زمان خودش غافل شد. افرادی که با نسخه‌های گذشته‌ی X33 آشنایی دارند، به‌سختی باور می‌کنند تمامی این مدل‌ها از سیزده سال قبل تاکنون، با پلتفرمی واحد تولید ‌شده‌اند. نمونه‌ی اولیه‌ طراحی ناهماهنگی با چراغ‌های بزرگ و ناخوشایند داشت؛ اما با فیس‌لیفت سال ۲۰۱۰ جذابیت بیشتری پیدا کرد. این محصول به‌لطف بازطراحی سال ۲۰۱۴ متحول شد و شبیه به خودروهای تغییر نسل یافته، جلوه‌ای تازه پیدا کرد.

سپر X33 S حجم‌دهی پیچیده و چشم‌گیری ندارد؛ اما با چند حفره‌ی بزرگ، نمایی اسپرت و جوان‌پسند فراهم می‌کند. این ترفند البته نیاز به فلز و قیمت تمام‌شده در این بخش را کاهش داده است. در بخش میانی هم، ادوات سیاه پلاستیکی و مشبک دیده می‌شوند که در مدل ام وی ام  X33 S  اسپرت با زهوار فلزی و نقره‌ای‌رنگ مستطیل‌شکل همراه است. ولی بالاخره نه شاسیه نه سدان، بنظرم یک کوچولو بیشتر x55یا اریزو ۵ بخرید. در مجموع می‌توانیم بگوییم که مشخصات x33 کراس در همه بخش‌ها به عنوان یک کراس‌اوور ساب کامپکت شهری قابل قبول است. از این رو، x33 کراس می‌تواند گزینه‌ای مطلوب برای خانواده‌های جوانی باشد که خواستار یک خودرو جمع‌وجور با ظاهر اسپرت هستند.

سیستم کنترل پایداری که یکی از الزامات هاچ‌بک کراس‌ها است، در ام وی ام X33 کراس عملکرد مطلوبی دارد. سواری این خودرو نیز مطابق انتظاری که از یک هاچ‌بک بلندقامت داریم، خشک ارزیابی می‌شود. نکته منفی در مورد رانندگی این خودرو، کورس بالای دنده‌هاست که باعث شده تا شتاب خودرو در مقایسه با انتظارات راننده کاهش یابد. درصورتی‌که این مسئله به‌صورت نرم‌افزاری قابل حل باشد، نسخه‌های بعدی ایکس 33 کراس شتاب و کشش بهتری را نسبت به سری اول تجربه خواهند کرد.

در پنل پشت فرمان، عقربه‌های سرعت‌سنج و دور موتور با حالتی جذاب ارائه می‌شوند که نمایی تخت و شبیه به محصولات فولکس دارد. این بخش با کامپیوتر سفری و نورپردازی آبی ملایم، مدرن‌تر از دیگر خودروهای چینی در کلاس کراس‌اور اقتصادی به‌نظر می‌رسد. ام وی ام X33S نام دومین فیس لیفت ام وی ام X33 است که در سال 1395 توسط مدیران خودرو رونمایی و جایگزین نسخه قبلی شد.

{

ماشین ام وی ام X33

|}

چری خودرو، هم‌اکنون رتبه‌ی دهم ساخت و مونتاژ خودرو در چین را با تیراژ ششصدهزار دستگاه در سال به‌خود اختصاص داده است. چری علاوه‌بر تولیدات خود، برای شرکت‌های مطرح دنیا، خصوصا جگوار و لندروور، خودرو مونتاژ می‌کند و درمجموع، نزدیک به یک‌چهارم کل تولیدات این شرکت به خارج از چین صادر می‌شوند. پیش از هر چیز باید یادآوری کنیم خودروهای برند MVM هم زیرمجموعه‌ی شرکت چری هستند و در کشور چین با همان نام چری شناخته می‌شوند.

با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام، فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما جهت ثبت نام قطعی باشما ارتباط برقرار کنند. ارتباط بین تلفن همراه و وسیله نقلیه شما را می توان با بلوتوث یا پورت USB به روشی آسان انجام داد. البته وجود سامانه‌های کنترل کشش و پایداری موجب بهبود تعادل خودرو سر پیچ‌ها می‌شود، با این حال در سرعت‌های بالا، باید جانب احتیاط را هنگام ورود به پیچ رعایت کرد.

عملکرد دقیق گیربکس به همراه توان متعادل موتور باعث شده تا کاربران این خودرو حس نکنند که سوار ماشینی با یک موتور کوچک ۳ سیلندر هستند. حتی این پیشرانه نسبت به موتور ۴ سیلندر تنفس طبیعی در مدل قبلی نیز ضعف چندانی نشان نمی‌دهد و توان کافی را به چرخ‌ها می‌فرستد تا چابکی و شتاب خودرو نسبت به مدل ۴ سیلندر تفاوت چندانی نداشته باشد. این میزان نیرو برای آن که بتواند چرخ‌های جلو را به گردش درآورد، از یک گیربکس اتوماتیک CVT با ۹ دنده مصنوعی استفاده می‌کند.


قیمت خودرو mvm 530 صفر